Alertă la Secția de ginecologie. O femeie care a născut, infectată cu COVID-19

single 07/05/2020 | 0 Comentarii

O femeie care a născut la Secția de ginecologie a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu a fost depistată cu COVID-19. Situația este alarmantă deoarece aceasta a intrat în contact cu personalul medical, dar și cu alte gravide internate. Confirmarea infectării cu noul coronavirus a ajuns la spital miercuri seara.

Tânăra a venit prima dată la spital pe data de 23 aprilie cu febră ușoară. A fost consultată, după care a fost externată.

Rezultat pozitiv

Femeia s-a întors la spital pe data de 1 mai și a născut prin cezariană. Trei zile mai târziu, când trebuia să se externeze, femeia a avut febră. I-au fost prelevate probe pentru COVID-19, iar testul efectuat la un laborator din București a fost pozitiv.

„Este internată la Spitalul din Tg-Cărbunești. Ancheta epidemiologică este în curs de desfășurare. Rezultatul a venit aseară, în jurul ore 23,00. Au fost luate măsuri de când a fost luată în considerare ca suspectă“, a spus Narcis Stoian, directorul Direcției de Sănătate Publică Gorj.

Articolul Alertă la Secția de ginecologie. O femeie care a născut, infectată cu COVID-19 apare prima dată în Impact in Gorj.

Vezi articol pe Impact in Gorj

Tags: , , , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki