Arestat 30 de zile pentru tâlhărie

single 24/09/2019 | 0 Comentarii

Un bărbat de 34 de ani din Tg-Jiu a fost arestat prevenit pentru tâlhărie calificată. Acesta efectua transport de persoane cu un taxi pe ruta Tg-Jiu -Negomir și a furat borseta cu bani și telefonul mobil al unuia dintre pasageri. Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile.

”Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat, de 34 de ani, din municipiul Târgu Jiu, bănuit de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Acesta, în seara de 21 septembrie, prin folosirea de violențe, l-ar fi deposedat pe un bărbat, de 48 de ani, din localitate de o borsetă, în care avea bani și un telefon mobil, după ce l-ar fi transportat pe acesta, cu un autoturism tip taxi, pe ruta Târgu Jiu – Negomir.

Bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Târgu Jiu cu propuneri corespunzătoare, față de acesta fiind luată măsura arestării pe o perioadă de 30 de zile, fiind reintrodus în arestul IPJ Gorj” a transmis purtătorul de cuvânt al I.P.J. Gorj.

 

Articolul Arestat 30 de zile pentru tâlhărie apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki