Bicicletă de 1500 lei furată, hoţul identificat

single 09/08/2019 | 0 Comentarii

În ultima vreme s-au intensificat furturile de biciclete. Acestea dispar fie din scărilede bloc sau chiar de pe stradă dacă sunt lăsate neasigurate.

Un păgubit de acest fel a avut totuşi şansa ca poliţiştii să-i găsească bicicleta de 1500 de lei, care-i dispăruse pe str. Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu. Bărbatul bănuit de furt a fost identificat de oamenii legii.

Polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au reținut astăzi pentru  24 ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, un bărbat, de 45 de ani, din localitate, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt.

Acesta, la data de 6 august a.c., ar fi sustras o bicicletă în valoare de 1.500 lei, proprietate personală a unui bărbat, de 48 de ani, din Târgu Jiu, pe care acesta din urmă o lăsase neasigurată și nesupravegheată pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu.

În cursul zilei de astăzi, bărbatul bănuit de săvârșirea faptei  va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propuneri legale.

 

Vezi articol pe Radio Omega

Tags: , , , ,

Sursa media: Radio Omega

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki