Burse pentru elevii eminenți din Runcu

single 16/07/2020 | 0 Comentarii

Elevii din comuna Runcu ce au obținut rezultate bune la învățătură în cursul anului școlar, beneficiază de burse de merit acordate de Primăria localității.  Aproximativ 700 de elevi urmază cursurile în școlile de pe raza comunei Runcu.

În comuna Runcu își desfășoară activitatea 1 liceu, 2 școli generale, 4 școli primare și 4 grădinițe. În ultima perioadă acestea au fost modernizate și aduse la standarde europene pentru a-i ajuta pe tineri să învețe mai bine.

Au fost dotate laboratoare, schimbat mobilierul și construită o bază sportivă modernă.

Tot în sprijinul acestora, primăria acordă burse tuturor elevilor care au obținut media la finalul anului școlar peste  9. Copiii beneficiază de ajutor bănesc cu o valoare cuprinsă între 50 și 150 de lei.

Tot pentru ajutorarea tinerilor, dar și al cetățenilor localității, în Runcu a fost înființat și un afterschool. În cadrul acestuia, aproximativ 30 de copii, asistați de 2 cadre didactice își desfășoară activitatea.

Mai multe informații privitoare la investițiile în dezvoltarea comunei Runcu puteți regăsi în cadrul emisiunii „Audiențe la Primărie” difuzată vineri, la ora 21:25, pe Acces Tv.

Vezi articol pe

Tags: , , , ,

Sursa media: TV Acces

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki