Cele mai urmărite programe de ştiri în luna alegerilor

single 06/12/2019 | 0 Comentarii

Programele de ştiri au atras mulţi telespectatori în luna noiembrie, când alegerile prezidenţiale au marcat spaţiul public. Au fost creşteri vizibile, comparativ cu octombrie, atât pentru Pro TV şi Antena 1, cât şi pentru Digi 24, România TV sau Kanal D.

Pro TV şi Antena 1 au dat cele mai urmărite programe de ştiri din noiembrie. Pe primele două poziţii, în toată ţara, au fost două producţii de la Pro TV, potrivit Pagina de Media.

„Ştirile de la ora 19:00“ prezentate în timpul săptămânii de Andreea Esca, la Pro Tv, a fost liderul topului. Programul a reuşit să treacă pragul de 2 milioane de telespectatori, în medie, la nivel naţional. În octombrie avea 1,6 milioane de urmăritori, notează sursa citată. Potrivit datelor de audienţă, este pentru prima dată, în ultimele luni, când un program de ştiri reuşeşte să treacă de 2 milioane de privitori la nivel naţional. Pe locul secund au fost cele două ediţii difuzate de Pro TV cu ocazia alegerilor, la exit-polluri. Cele două ediţii (de la primul şi de la al doilea tur), cu CTP în studio, au fost urmărite de aproximativ 1,5 milioane de privitori în medie.

Pe locul trei, dar cu cifre mult mai mari decât luna trecută, s-a clasat „Observatorul 19:00“ al Antenei 1. A avut o medie de 1,4 milioane de telespectatori din toată ţara, în medie. Un alt program de ştiri, care a crescut în ultima lună de toamnă, vine de la Kanal D. Ştirile postului Dogan au urcat cu aproape 200.000 de telespectatori la nivel naţional, de la 660.000 în octombrie la 830.000 în noiembrie.

Vezi articol pe Radio Infinit

Tags: , , , , ,

Sursa media: Radio Infinit

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki