Declarație politică. Cârciumaru: “doctului” îi este frică de o “gospodină” în capul căreia s-au aruncat hârdaie de lături

single 14/11/2019 | 0 Comentarii

Senatorul PSD Florin Cârciumaru critică poziția președintelui Klaus Iohannis de a refuza să participe la o dezbatere electorală alături de candidatul PSD Viorica Dăncilă. Printr-o declarație politică parlamentarul afirmă că “fuga profesorului Iohannis de candidata Partidului Social Democrat este de neînțeles pentru mulți, refuzul unei dezbateri televizate făcându-l să piardă mult din voturile propriului electorat, dar și din susținerea votanților de la USR, PMP și UDMR pe care acesta se baza în al doilea scrutin”.

Refuzul categoric al candidatului PNL de a participa la o dezbatere finală îi face pe social-democrați să creadă că laus Iohannis nu este capabil să facă față unei femei. Klaus Werner Iohannis continuă să-i șocheze chiar și pe românii care l-au votat în primul tur al alegerilor prezidențiale, după ce acesta a refuzat categoric o confruntare cu singura sa combatantă rămasă în cursa pentru Cotroceni, Viorica Dăncilă. Decizia lui Klaus Werner a lăsat loc multor interpretări și critici venite chiar din partea propriului electorat, fiind acuzat că „doctului” îi este frică de o “gospodină” în capul căreia s-au aruncat hârdaie de lături. În apărarea lui au sărit consilierii, anunțând că arogantul Herr Klaus este prea deștept pentru Viorica Dăncilă și pentru românii din secolul acesta. Tot o aroganță la adresa poporului român!

Păi dacă Herr Kaiser dă bir cu fugiții din fața unei femei, ce o să facă atunci când va trebui să se ia de piept cu liderii politici care se iau de țara noastră? Cum o să-i apere pe români? Fuga profesorului Iohannis de candidata Partidului Social Democrat este de neînțeles pentru mulți, refuzul unei dezbateri televizate făcându-l să piardă mult din voturile propriului electorat, dar și din susținerea votanților de la USR, PMP și UDMR pe care acesta se baza în al doilea scrutin. Pentru noi, cei de la PSD, este de înțeles refuzul dezbaterii cu Viorica Dăncilă: Iohannis este disperat că toți românii își vor da seama că nu este capabil să le transmit, după cinci ani de vacanță, care este programul său prezidențial pentru un nou mandat. Iohannis are în plan pentru România, în următorii cinci ani, tot ce a avut și până acum: vacanță și aroganță pe banii românilor!

În aceste condiții, nouă, social-democraților, nu ne rămâne decât să “turăm motoarele la maxim” și să-i facem pe români să înțeleagă faptul că, dacă Guvernul Dăncilă a fost unul dintre cele mai eficiente executive de până acum, Viorica Dăncilă poate fi și cel mai bun președinte de care românii au nevoie! PSD luptă până la capăt pentru fiecare român!, transmite senatorul PSD Florin Cârciumaru.

Articolul Declarație politică. Cârciumaru: “doctului” îi este frică de o “gospodină” în capul căreia s-au aruncat hârdaie de lături apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , , , , , , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki