Filip: Alianță cu PNL

single 20/12/2019 | 0 Comentarii

Robert Filip, mesaj  clar după ce a fost desemnat președinte ALDE Gorj: va face alianță cu liberalii, inclusiv la Consiliul Județean. În ceea ce privește alegerile locale, sunt posibili atât candidații proprii cât și susținerea unui candidat de dreapta, mai bine plasat. Filip îl critică, din nou, pe vicepreședintele ALDE de la Consiliul Județean, Ninel Muja, acuzându-l că are ”blat cu PSD”. Voci din politică spun că ALDE ar urma să pună cel de-al doilea subprefect de Gorj.

Robert
Filip vrea să redreseze barca ALDE, acum că a fost numit de Călin Popescu
Tăriceanu președinte la Gorj. Anunță alianță de dreapta, alături de Partidul
Național Liberal.

Primarul din Rovinari nu s-a hotărât pentru ce poziție va candida în 2020. Va lua o decizie în câteva săptămâni.

Robert Filip va discuta cu liderul liberalilor, Dan Vîlceanu, privind schimbarea majorității în Consiliul Județean Gorj. Anunță că va lua măsuri cu aleșii ALDE, care vor avea altă orientare decât a partidului și-l critică dur pe vicepreședintele Ninel Muja, votat deja pentru excluderea din partid.

Noul președinte interimar al ALDE Gorj încă îl așteaptă la discuții pe vocalul consilier municipal Eduard Lădaru, propus și el pentru excluderea din partid.

Eduard Lădaru este hotărât, însă, să plece din ALDE. Zice că noua echipă de conducere este tot cea a fostului președinte, Ion Iordache.

Gheorghe
Grivei, vicepreședinte PNL Gorj, speră la o bună înțelegere cu ALDE și la producerea
unor schimbări la nivel de județ.

Ion Fugaru susține că ALDE ar viza cel de-al doilea post de subprefect de Gorj. Fostul viceprimar de Târgu-Cărbunești a început să fie asaltat cu telefoanele, după ce a fost publicată lista noilor membri din BPJ-ul ALDE Gorj. Unul dintre ei se numește tot Ion Fugaru, fiind vorba despre un consilier local din comuna Vladimir.   

Vezi articol pe Radio Infinit

Tags: ,

Sursa media: Radio Infinit

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki