Încă un gorjean a fost infectat cu COVID-19. Venise de puțin timp din Italia și se afla în carantină

single 25/03/2020 | 0 Comentarii

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din județul Gorj, a fost depistat pozitiv la testul de COVID-19. Este al cincilea caz de persoană din județul nostru care a fost infectată cu noul coronavirus. Pacientul revenise recent din Italia și se afla într-un centru de carantină din județ. Bărbatul a fost transportat cu izolata la Spitalul de Boli Infecțioase din Craiova.

În județul Gorj se aflau, ieri, în autoizolare peste 2.500 de persoane și 240 erau în carantină, însă situația se schimbă de la o zi la alta.

Primul pacient cu coronavirus din România este din Gorj

În județul Gorj a fost depistat primul pacient din România care a suferit o infecție cu COVID-19. Este vorba de un tânăr de 25 ani din comuna Prigoria, care a fost transportat la Institutul Național de Boli Infecțioase din București. După nici o săptămână, acesta a fost declarat vindecat, după ce la două teste a avut rezultatul negativ. Nu se știe cum acesta a contactat virusul. El a fost plecat în Germania, pentru o perioadă foarte scurtă, iar la unitatea la care lucra a venit în vizită un cetățean italian, care a fost diagnosticat ulterior cu coronavirus, după ce a ajuns în Italia, dar tânărul din Prigoria spune că s-a aflat la o distanță de aproximativ 20 de metri de acesta.

Articolul Încă un gorjean a fost infectat cu COVID-19. Venise de puțin timp din Italia și se afla în carantină apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , , , , , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki