Mâncare la găleată oferită clienților unui restaurant

single 08/07/2020 | 1 Comentariu

Mâncarea oferită clienților unui restaurant din comuna Plopșoru era păstrată în găleată. Descoperirea a fost făcută de către inspectorii sanitar-veterinari în urma unui control. „S-a aplicat o amendă în valoare de 10 000 lei într-un restaurant cu terasă din localitatea Plopșoru pentru păstrarea mâncărurilor gătite la frigidere în găleți de plastic, fără elemente de identificare și depozitare nesectorizată a materiilor prime de origine animală“, a spus Sorin Ștefănescu, directorul executiv al Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Gorj.

Amenzi aplicate unor baruri din Turceni și Rovinari

Reprezentanții DSVSA Gorj a aplicat o amendă de 1.200 lei unui cafe-bar din Turceni pentru absența analizelor medicale periodice care să ateste starea de sănătate a personalului. De asemenea, un bar din Rovinari a fost amendat cu 10.000 de lei pentru comercializarea băuturilor într-un spațiu neînregistrat sanitar veterinar și pentru siguranța alimentelor.

Articolul Mâncare la găleată oferită clienților unui restaurant apare prima dată în Impact in Gorj.

Vezi articol pe Impact in Gorj

Tags: , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Mâncare ținută în găleți din plastic, la un restaurant cu terasă – YesComment spune:

    […] Un restaurant din comuna Plopșoru, județul Gorj, avea o metodă inedită – și cât se poate de scârboasă – de a păstra mâncarea ce urma să fie oferită clienților. Aceasta era depozitată în găleți din plastic, după cum informează site-ul igj.ro. […]

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki