Medici veterinari, cercetați disciplinar. „Au fost deficiențe mari în întocmirea documentelor“

single 21/05/2020 | 0 Comentarii

Mai mulți medici veterinari din județul Gorj sunt cercetați disciplinar, după ce, în urma unor verificări au fost constatate o serie de nereguli în documentele încheiate în privința sacrificării, la singurul abator autorizat din județul Gorj, a 400 de capete de miei în perioada sărbătorii Paștelui, care au ajuns, ulterior, într-un lanț de supermarket-uri.

Deficiențele constate sunt grave și pe fir ar putea să intre și oamenii legii, pentru că există suspiciuni cu privire la sacrificarea în condiții legale a unui număr mai mic de animale decât cel menționat în documente. „Am sesizat Comisia de disciplină și se analizează situația. O să vedem ce propuneri vor fi făcute și ce o să facem cu persoane responsabile. Au fost deficiențe mari în întocmirea documentelor și nu ar fi trebuit să ajungă animalele cu documentele respective. Medicul a fost , din punctul meu de vedere, neglijent. Dacă se știa mai devreme, se putea face o verificare fizică“, a menționat Sorin Ștefănescu, directorul Direcției Sanitar Veterinare Gorj.

Articolul Medici veterinari, cercetați disciplinar. „Au fost deficiențe mari în întocmirea documentelor“ apare prima dată în Impact in Gorj.

Vezi articol pe Impact in Gorj

Tags: , , , , , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki