Pleacă Adrian Tudor din PSD? Zvonuri privind candidatura ca independent, ori din partea Pro România

single 03/03/2020 | 0 Comentarii

Informații că Adrian Tudor ar putea intra în cursa pentru Primăria Târgu-Jiu, ca independent sau din partea Pro România, circulă în mediul politic. Surse spun că viceprimarul PSD al municipiului nu ar fi deloc resemnat cu decizia luată de partid, acela de a-l susține pe Ciprian Florescu. Aurel Popescu, liderul PSD Târgu-Jiu, se teme că  se va repeta situația din 2016, de la Motru, când lideri ai partidului au plecat să candideze din partea altor formațiuni politice, votul s-a risipit, iar câștig de cauză a avut candidatul PNL.

La Pro
România Gorj nu s-a discutat despre o posibilă sosire a lui Adrian Tudor în
partid. Candidatul anunțat, Gabriel Coica, nu exclude însă nimic, nici măcar o
retragere a sa din cursă pentru a-i face loc altei persoane.

Ion Ișfan spune că Pro România a început deja activitățile de campanie în Târgu-Jiu, Gabriel Coica fiind prezentat drept candidat. Fostul șef al Inspectoratului Școlar îl consideră pe Coica un candidat puternic, care deși nu a  mai făcut politică, provine dintr-o familie bună din oraș.    

Aurel Popescu, președintele PSD Târgu-Jiu, spune că, la discuția purtată la partid, Adrian Tudor a afirmat că va rămâne alături de echipă.

Popescu consideră că o eventuală plecare a lui Tudor din PSD ar face ca, la Târgu-Jiu, să se repete scenariul din 2016,  de la Motru.

Ciprian Florescu, candidatul PSD la Primăria Târgu-Jiu, spune că și-l dorește pe Adrian Tudor în echipă, prin urmare îi vine greu să creadă că viceprimarul va părăsi partidul.  

Pantelimon Manta afirmă că, o eventuală candidatură a lui Adrian Tudor la Primăria Târgu-Jiu îl va avantaja pe primarul liberal în funcție, Marcel Romanescu.

Viorel Caragea, președintele PER Gorj, vede, la PSD Gorj, un amplu proces de revenire la butoane a ”grupării Florescu- Văcaru” .

Vezi articol pe Radio Infinit

Tags: , , , , , , , ,

Sursa media: Radio Infinit

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki