Potârcă a încercat să scape de pușcărie. Contestația în anulare i-a fost respinsă

single 22/09/2017 | 0 Comentarii

Omul de afaceri de etnie romă, Ninel Potârcă, din Târgu Jiu, care a candidat la președinția României, a încercat să scape de pușcărie. Acesta a depus o contestație în anulare împotriva sentinței din vara anului trecut, care i-a adus o nouă condamnare penală pentru evaziune fiscală de opt ani de închisoare.

„Respinge contestaţia în anulare formulată de persoana condamnată Potârcă Constantin Ninel împotriva deciziei penale nr 1174/12.07.2016, pronunţată de Curtea de Apel Craiova, ca inadmisibilă. Obligă contestatorul la plata sumei de 100 lei cheltuieli judiciare către stat”, se arată în sentința Curții de Apel Craiova. Decizia este definitivă.

Ninel Potârcă a suferit mai multe condamnări pentru evaziune fiscală. Ultima dată, el a fost condamnat alături de fratele său, Tănase. Acesta a înregistrat în contabilitate facturi fictive pentru a reduce impozitele de plătit la bugetul de stat. Fostul candidat la președinția României a fost obligat de instanța de judecată, în solidar cu inculpata S.C. Centrum Consulting S.R.L., să achite suma de 3.272.257,84 lei către partea civilă A.N.A.F. Bucureşti.

Post-ul Potârcă a încercat să scape de pușcărie. Contestația în anulare i-a fost respinsă apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki