Primăria Padeș ochită, din nou, de Mihai Troacă. PSD îl susține!

single 19/02/2020 | 0 Comentarii

Decizie surprinzătoare a fostului primar din Padeș. Mihăiță Troacă revine în politică. După mai mulți ani în care stat pe tușă, acesta vrea să revină la cârma unității administrativ teritoriale printr-o susținere arătate de PSD.

„S-a stabilit candidatul la Primăria Padeș în persoana fostului primar Mihai Troacă. Au fost discuții cu conducerea județeană dar și cu membrii locali. Din discuțiile pe care le-am avut cu candidatul, avem convingerea că nu sunt probleme cu legea, dânsul ne prezentat un cazier judiciar care îi permite să candideze. Vom duce o campanie frumoasă, fără atacuri la persoană. Suntem convinși că vom obține funcția de primar la Padeș dar și o majoritate frumoasă în Consiliul Local. Avem o echipă puternică, un candidat puternic și un partid serios. Eu m-am înțeles bine și cu actualul primar dar asta e viața, eu sunt la PSD, el e PNL!”, a declarat Mihai Argintaru, liderul PSD Padeș, la un post de radio local.

Informația a fost confirmată de liderul PSD Gorj, Mihai Weber declarând că Troacă este candidatul social-democraților gorjeni pentru primăria Padeș. În trecut Mihai Troacă a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv pentru comiterea infracţiunii de evaziune fiscală.

Articolul Primăria Padeș ochită, din nou, de Mihai Troacă. PSD îl susține! apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki