Reținuți după ce au făcut un scandal de proporții în centrul municipiului Târgu Jiu

single 17/09/2019 | 0 Comentarii

La data de 16 septembrie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu – Biroul de Investigaţii Criminale au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj,

Un bărbat de 30 de ani, din oraşul Bumbeşti Jiu, şi concubina acestuia, de 31 de ani, din aceeaşi localitate, bănuiți  de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, au fost reținuți pentru 24 de ore.

Cei doi, în timp ce se aflau pe strada General Gheorghe Magheru, din municipiul Târgu Jiu, au exercitat acte de violenţă asupra a trei persoane, cu vârste cuprinse între 35 şi 54 de ani, domiciliate în oraşul Târgu Cărbuneşti, de natură a tulbura ordinea şi liniştea publică.

De asemenea, bărbatul a lovit cu o bâtă din lemn şi distrus mai multe elemente de caroserie ale autoturismului persoanelor implicate în conflict.

 

Articolul Reținuți după ce au făcut un scandal de proporții în centrul municipiului Târgu Jiu apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki