Romanescu: Săptămâna trecută, Marinescu și reprezentanți PSD se lăudau că CSM-ul este desființat!

single 29/01/2020 | 0 Comentarii

Marcel Romanescu aproape că dă vina pe PSD pentru decizia instanței de judecată în cazul Bălăeț. Primarului Târgu-Jiului i se pare suspect că Dan Marinescu și reprezentanți ai PSD ar fi afirmat, încă de săptămâna trecută, că ”războiul de la CSM este câștigat”. În replică, Aurel Popescu dă asigurări că PSD nu are nicio legătură cu decizia instanței, iar Adrian Tudor îi transmite primarului liberal că ”a politizat suficient” Clubul Sportiv Municipal.

Marcel
Romanescu acuză că persoane din PSD ar fi cunoscut, încă de săptămâna trecută, decizia
Tribunalului Gorj în cazul concursului pentru postul de director al Clubului
Sportiv Municipal. Instanța a decis, luni, anularea acestuia.  

Marcel Romanescu a anunțat, deja, că decizia Tribunalului Gorj va fi contestată la Curtea de Apel Craiova. Primarul este optimist că directorul Robert Bălăeț va rămâne în funcție.

Primarul liberal al Târgu-Jiului nu va încerca să poarte discuții cu PSD, pentru a se cădea la pace în privința CSM. Marcel Romanescu comentează că-n mod sigur viceprimarul Adrian Tudor ”este în chef de două zile”, de când a fost dată sentința instanței.  

Viceprimarul PSD Aurel Popescu spune că nu are nimeni acces la deciziile Tribunalului Gorj și că este exclusă orice interferență în justiție a partidului său.

Popescu dă asigurări că activitatea CSM va continua. Liderul PSD îl acuză, din nou, pe primarul liberal al Târgu-Jiului că refuză orice fel de colaborare.  

Adrian Tudor spune că PSD nu a împiedicat cu nimic activitatea Clubului Sportiv Municipal, din moment ce, în Consiliul Local, au fost votate sumele necesare activității. Cât despre afirmația primarului că ”este în chef de două zile”, viceprimarul PSD acuză că Romanescu ”ia în bășcălie orice subiect”.   

Tudor îi transmite lui Romanescu că ”a politizat suficient” clubul sportiv al orașului.  

Vezi articol pe Radio Infinit

Tags: , , , , , , , ,

Sursa media: Radio Infinit

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki