S-au introdus bariere la cele două parcări din zona Pieţei Centrale. Cum se achită taxa de parcare

single 06/04/2020 | 0 Comentarii

Cele două parcări din zona Pieţei Centrale a municipiului Târgu Jiu funcţionează de sâmbăta trecută cu un nou sistem de taxare cu barieră.

Practic, şoferii care intră în cele două parcări vor apăsa pe un buton, după care sistemul va genera un tichet. La ieşire, tichetul va fi scanat şi se va afişa suma de plată, care poate fi achitată cu bancnote sau cu cardul.

„La cele două parcări din zona Pieţei Centrale (Rodna şi Super 2000), va funcţiona noul sistem de taxare, cu barieră. Tot ce trebuie să faceţi este să vă încadraţi cat mai aproape de partea stângă a intrării, în aşa fel încât să puteţi apăsa butonul sistemului care va genera un tichet. Veţi parca autoturismul şi, după ce terminaţi cumpărăturile, veţi scana biletul la casa automată, unde puteţi plăti cu bancnote sau cu cardul. După ce efectuaţi plata, aveţi 15 minute in care puteţi ieşi din parcare. Sistemul va recunoaşte numărul maşinii şi va ridica bariera“, a transmis primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Articolul S-au introdus bariere la cele două parcări din zona Pieţei Centrale. Cum se achită taxa de parcare apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , , , , , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki