ŞOC! Romanescu, dispus SĂ RENUNŢE la candidatură! În ce condiţii

single 06/12/2019 | 0 Comentarii

Declarație ȘOC, făcută de Marcel Romanescu la Interviurile Infinit FM!  Edilul Târgu-Jiului a afirmat că este dispus chiar să renunțe  la candidatura pentru un nou mandat, în 2020, dacă USR are o variantă  mai bună de candidat. Romanescu consideră că nu există altă soluție, pentru localele de anul viitor, decât o  alianță între Partidul Național Liberal și Uniunea Salvați România. Edilul a declarat, deja, că așteaptă ca șefii de la București să rezolve problema. Radu Miruţă, însă, rămâne inflexibil. Zice că USR Târgu-Jiu este decis să meargă cu propriu-i  candidat la localele de anul viitor.  

Marcel Romanescu a avertizat, din nou, la Interviurile Infinit FM, că dacă PNL și USR nu se vor pune la masă, PSD va avea de câștigat în 2020. Edilul Târgu-Jiului își dorește un proiect care să presupună, în primul rând, candidați comuni la primării.

Romanescu a amintit de scorul bun obținut de USR la alegerile europarlamentare, avertizând că istoria se poate repeta la locale. De aceea, crede că singura soluție a PNL este alianța cu partidul lui Barna.

”Nu
avem altă soluție, nu putem intra în război cu formațiunile de pe partea
dreaptă iar PSD să fie singur pe stânga!” a declarat primarul Târgu-Jiului.

În
mod surprinzător, Marcel Romanescu a afirmat că este dispus chiar să renunțe la
candidatura din 2020, dacă USR are un reprezentat cu mai multe șanse să câștige
Primăria Târgu-Jiu.  

Radu Miruţă, lider USR Gorj, pare să fi fost deranjat de declarația lui Marcel Romanescu conform căreia centrul va decide o eventuală alianță între cele două partide. Miruță spune că  la Gorj, există autonomie totală. Cât depsre propunerea primarului privind realizarea unui sondaj de opinie, Miruță declară că decizia USR Târgu-Jiu este aproape luată: candidat propriu.

Miruță consideră că, în 2020, candidatul USR la Primăria Târgu-Jiu va avea un culoar separat de ceea ce propune PNL și PSD.  

Pantelimon
Manta crede că sunt puține șanse ca USR să renunțe la candidați proprii la primării,
la localele din 2020.

Cât
despre declarația lui Marcel Romanescu că ar putea renunța la candidatură,
Manta crede că este una diplomatică, edilul dorind să-și arate  disponibilitatea la dialog cu USR.

Vezi articol pe Radio Infinit

Tags: , , , , ,

Sursa media: Radio Infinit

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki