Strigăt disperat pentru ajutor!

single 08/11/2019 | 0 Comentarii

O familie din Târgu Jiu face un apel disperat către oamenii cu suflet pentru fiul lor de 14 ani. Adolescentul urmează să sufere o operație pe inimă în luna decembrie, motiv pentru care părinții solicită sprijin la cei care le pot da o mână de ajutor. În cadrul unui eveniment ce se va desfășura la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” Târgu Jiu cei care doresc să se implice o pot face.

”Fii bucuria unui copil în prag de sărbători” este mesajul ales pe măsura evenimentului. Se implică activ  Asociația Uniunea Femeilor din Gorj care, organizează pe 28 noiembrie un spectacol caritabil pentru ajutorarea acestei familii greu încercate de viață. Băiatul suferă de autism și respiră cu ajutorul unui dispozitiv. Are nevoie de o operație pe inimă și eforturile depuse de familie au fost depăsite de costurile financiare.  Pentru ei, prin sprijinirea cauzei, va avea loc un eveniment ce se va desfășura la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” Târgu Jiu, începând cu ora 17:30, iar prețul unui bilet este de 20 de lei. Cei care doresc să ajute pot cumpăra un bilet de la Asociația Uniunea Femeilor din Gorj sau pot dona pentru adolescentul de 14 ani care trece prin momente greu de imaginat.

În cadrul evenimentului vor concerta artiști precum: Cătălin Stepa, Florin Camen, Oana Marinescu, Marius Tiriplică, Elisabeta Vasile, Bianca Mitroi, Gabi Olteanu, Alin Milică, Antonia Stoian, Sabina Dabelea, Maria Platzner. De asemenea, un moment artistic va fi pus în scenă de actori ai Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” Târgu Jiu.

Donații se pot face și în contul asociației: RO91 RNCB 0779 1597 8120 0001 B.C.R.

Cu mențiunea “Fii bucuria unui copil în prag de sărbători”.

Articolul Strigăt disperat pentru ajutor! apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki