SUSPENDAREA ADOPȚIEI SORINEI, RESPINSĂ

single 05/07/2019 | 0 Comentarii

Cererea procurorului general, de suspendare a adopției Sorinei, fetița de 8 ani, luată cu forța de un procuror, a fost respinsă. Asta înseamnă că hotărârea judecătorească, ce a fost contestată, rămâne valabilă.

Un nou episod din scandalul adopției Sorinei, fetița de 8 ani, luată cu forța din casa familiei din Baia de Aramă și dată unui cuplu stabilit în SUA, a avut loc azi. Un complet de la Curtea de Apel Craiova a respins cererea procurorului general, Bogdan Licu, de suspendare a executării deciziei judecătorești, ce a încuviințat adopția către familia din New York.

​După declanșarea scandalului, procurorul general a cerut revizuirea deciziei civile date de Curtea de Apel Craiova. Pentru această solicitare, termenul stabilit este 10 iulie.

În același timp, Bogdan Licu a cerut interzicerea scoaterii din țară a fetiței, iar acest dosar a fost mutat de la Tribunalul Mehedinți, la Judecătoaria Severin, iar de aici, strămutat la Tribunalul Olt. Avocatul familiei din Baia de Aramă spune că după procesul de la Craiova, au existat mai multe abuzuri ale organelor statului, care au vrut să încalce legea, pentru a lua fetița și a o da cuplului stabilit în SUA

In ultimele săptămâni, a plouat cu dosare, printre cei vizați fiind părinții adoptivi, asistenta maternală, angajați ai Protecției Copilului, procurorul de caz și chiar judecători.

Articolul SUSPENDAREA ADOPȚIEI SORINEI, RESPINSĂ apare prima dată în Tele 3.

Vezi articol pe Tele 3

Tags: , , ,

Sursa media: TV Tele 3 Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki