Viitorul manager al Spitalului Județean de Urgență va fi ales de medici

single 02/12/2019 | 0 Comentarii

Medicii Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu se vor întâlni astăzi pentru a stabili noul manager al unității medicale. Aceștia vor face propuneri, care urmează să fie supuse votului.

Urmează ca și actualul manager interimar al Spitalului Județean de Urgență, Dumitru Vienescu, să demisioneze, în cazul în care se va găsi un înlocuitor. „Urmează să decid luni ce o să fac. Acum o să pun mai multe lucruri la punct și apoi o să văd ce am de făcut. Eu nu țin la această funcție. Eu nu țin la această funcție. O să văd ce se dorește de către colectivul medical și în funcție de decizia lor o să mă supun deciziei medicilor“, a spus Dumitru Vienescu, managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

Val de demisii

Un val de demisii au fost înregistrate săptămâna trecută. După ce a fost anunțată, în ședința Consiliului Județean Gorj, demisia președintelui Consiliului de Administrație al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, Valentin Popa, și a reprezentantului Consiliului Județean, Daniela Stricescu, în același organism, au urmat demisiile și altor directori. Este vorba de Madi Huzu, directorul medical, și Ion Borhină, directorul de îngrijiri medicale.

Articolul Viitorul manager al Spitalului Județean de Urgență va fi ales de medici apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki